Badminton Specialist omg : Amersfoort e.o.

De Badminton Winkel Van Ons Allemaal.

Over ons

F-Sports.nl is zo’n 3 jaar geleden ontstaan vanuit een hobby, de hobby is dusdanig veranderd dat wij ons werk hiervan hebben gemaakt.
Na jaren in de sport gespeeld te hebben en trainer te zijn werd de vraag naar producten steeds groter.
Dit gaf ons dus de doorslag om voor onszelf te beginnen, na x aantal jaar in de detailhandel te hebben gewerkt en diverse product kennis te hebben opgedaan hebben wij de nodige ervaring opgedaan binnen onze sport maar ook zeker andere sporten.
Zo hebben wij leren bespannen binnen een gerenommeerd bedrijf in de sport (verkoop) en diverse kennis opgedaan over snaren, materialen,stoffen,leer, demping, pasvorm en alles wat er bij komt te kijken.
Zo hebben wij DETEX gevolgd (algemene materialen cursus) en sportschoen specialist, wij vinden het nodig om van zoveel mogelijk producten maar ook zeker materialen en kwaliteit kennis te hebben zodat u weet dat wij u geen onzin verkopen.
Badminton is vanaf de leeftijd 8 jaar begonnen tot en met het heden, het trainersvak is nu zo’n 16 jaar en elk jaar worden wij bijgespijkerd betreffende kennis.
Wij willen u kwaliteit bieden maar ook zeker klantgericht blijven ( we hebben graag dat u terug komt) u bent voor ons geen massa, maar klant, klant is koning.
Service staat bij ons heel hoog in het vaandel evenals dat de klant centraal staat.

Kortom u bent bij ons aan het goede adres !

Wij zijn momenteel in Onderhoud ! U kunt gewoon bestellen en of mailen bij een vraag ! Sluiten

X