Over ons

Wie zijn we en waar staan we voor? dat kunt u hier allemaal lezen.

F-Sports.nl is ontstaan vanuit een hobby dit is dan ook onze passie en we vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt op onze website en ook in de webshop, bij ons staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel, we streven er na om zoveel mogelijk mensen het naar hun zin te maken, we willen u zoveel mogelijk producten aanbieden als mogelijk is.

 Het begon in december 2014 toen ontstond F-Sports.nl, vanuit onze kennis die we hebben opgedaan bij gerenommeerde sportwinkels waar we in loondienst zijn geweest.
Zo kwam men er al snel achter dat er kennis is op badminton vlak, steeds vaker werd ik gevraagd om de mensen te adviseren.

Waarom begin ik niet voor mijzelf als de kennis aanwezig is?

De ontwikkeling gaat snel en waar we voor staan is: Service en Klantgericht dat is bij ons zeer belangrijk.

 Naast onze service en klantgerichtheid richten we ons ook op kennis en vakkundig gebied om ons steeds beter te ontwikkelen zijn er nu eenmaal recensies van belang zodat we onze diensten beter kunnen maken.

We zeggen ook wel is: Badminton is onze verslaving, doe je mee?

Sponsoring

Wil je kans maken op een sponsoring dan kan je ons mailen of bellen en gaan we kijken wat we voor u kunnen doen, nutuurlijk is het wel van belang dat u gemeende interesse’s heeft, we luisteren naar u verhaal, er moet een klik zijn.

Ditzelfde geldt voor Badminton verenigingen.

Wat kunnen we u bieden:

  • Korting op u gehele order
  • Kleding met logo voorzien
  • Korting voor vrienden/Familie
  • Gratis bespanning (4x per jaar)

Waarom de keuze voor deze merken?

We hebben puur voor deze merken gekozen omdat het echt merken zijn die zich bewezen hebben op elk vlak ook zei staan voor kwaliteit en bekendheid is voor hun niet vreemd. De merken die we aanbieden zijn: Yonex, Victor, Fz Forza, Apacs, Winex, Ashaway, Adidas, Oliver, Pro Kennex.
We proberen zoveel mogelijk aan te bieden, hebben we iets niet online staan? Neem dan contact op met ons en we gaan het voor u regelen.

 

Onze Gesponsorde spelers

Deze spelers hebben hun eigen foto toegezonden.

Alle leden van deze sport verenigingen ontvangen 10% korting op hun gehele order.

F-Sports.nl

F-Sports.nl