The POWER of accuracy

Polar

VOORDELEN VAN HARTSLAGMETING

Slimmer trainen en harder trainen zijn twee verschillende dingen. Met hartslagtraining kun je jouw training naar het volgende niveau tillen.

HAAL ALLES UIT JE TRAINING

Elimineer het giswerk en optimaliseer je inspanning met training op hartslag zodat elke minuut van elke trainingssessie telt. 

WAAROM HARTSLAGTRAINING?

Omdat wanneer je je hartslag meet, je exact weet hoe hard je lichaam aan het werken is.

Om het meeste uit je training te halen, moet je niet altijd harder of sneller werken. Nee, je moet slimmer werken.

Met hartslagtraining weet je precies wat je moet weten. Je optimaliseert je inspanningen en laat elke minuut van elke trainingssessie tellen.

ZIE JE VOORUITGANG

Het gevoel dat je meer kunt dan eerst is een van de meest motiverende dingen die er zijn. Na elke trainingssessie kun je gemakkelijk de resultaten zien en gemotiveerd raken door je individuele vooruitgang in kaart te brengen. Als je tijdens het hardlopen bijvoorbeeld een bepaald tempo kunt aanhouden bij een lagere hartslag dan eerst, is dat een duidelijke verbetering.

HARTSLAGSENSOREN

Volg je hartslag nauwkeurig en betrouwbaar met de vertrouwde hartslagsensoren van Polar, algemeen erkend als de gouden standaard voor hartslagmeting, zowel door vaste gebruikers als onderzoekers over de hele wereld. Als je traint met een hartslagmeter, weet je precies hoe hard je lichaam werkt en krijg je toegang tot waardevolle trainingsgegevens, zoals het aantal calorieën dat je verbrandt.

Polar hartslagsensoren maken verbinding met je sporthorloge of fietscomputer, fitnessapparatuur, de Polar Beat-app of een andere fitness-app via Bluetooth® en ANT+ om je hartslag live weer te geven tijdens al je trainingen..

GEWICHTSVERLIES
Cardio
Circuit training
ZWEMMEN
FITNESS
BADMINTON

Je zou het niet verwachten maar met badminton kunt u prima u metingen bijhouden of u nu aan het trainen bent of dat u wedstrijden speelt heeft hiermee alles in de hand.

POLAR h10

HARTSLAGSENSOR

Als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit, is de Polar H10 hartslagsensor de enige juiste keuze. Volg je hartslag met maximale nauwkeurigheid en koppel de hartslagsensor aan je trainingsapparatuur.

POLAR H9

HARTSLAGSENSOR
Betrouwbare hartslagmeting voor al je dagelijkse sporten met de klassieke borstband. Verbind de Polar H9 met je favoriete app, sporthorloge, fitnesstoestel en fietscomputer.

VOOR AL JE DAGELIJKSE SPORTEN

Zoek je een betrouwbare borstband met hartslagmeter van hoge kwaliteit? Dan voldoet de Polar H9 aan al je wensen en meer. Bluetooth®- en ANT+ -technologieën bieden eindeloze verbindingsmogelijkheden, welke app of welk apparaat je ook wil gebruiken.

Het enige wat je moet doen is verbinding maken en aan de slag gaan.

WERKT MET APPS, SPORTHORLOGES, FIETSCOMPUTERS EN FITNESSAPPARATUUR

Polar H9 is de ideale alleskunner onder de hartslagsensoren, die met een groot aantal apparaten verbonden kan worden.Dankzij Bluetooth, ANT+ en 5 kHz-technologieën is het mogelijk om met meerdere apparaten gelijktijdig verbinding te maken

TRAINEN MET POLAR BEAT OF ANDERE FITNESSAPPS

Polar Beat is één van de vele fitness- en trainingsapps waarmee je je Polar H9 hartslagmeter kunt verbinden. Kies gewoon welke het beste bij je past en verander je smartphone in een handomdraai in een fitness tracker..

 KRIJG BETROUWBARE HARTSLAGMETING VOOR AL JE DAGELIJKSE SPORTEN.

aan fitness en indoor cycling tot hardlopen en groepslessen, de Polar H9 houdt je hartslag bij met de app of het apparaat van jouw keuze.

KLASSIEKE BORSTBANDMETING
De Polar H9 wordt geleverd met de Polar Soft Strap voor klassieke en betrouwbare hartslagmeting. De Polar H9 reageert direct op wat er in je lichaam gebeurt en geeft je een nauwkeurig calorieverbruik.

“De Polar OH1 is een geweldig alternatief voor een borstband en biedt meerdere verbindingsmogelijkheden. Wordt geleverd met een armband en een clip die je kunt bevestigen aan je zwembril (in Polar OH1+ productset).”
Algemene informatie

“De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Het Polar OH1 + productpakket bevat een riemclip voor een zwembril, voor zorgeloos gebruik in het zwembad.”

VOOR AL JOUW SPORTEN, OP HET LAND EN IN HET WATER

“De kleine en handige Polar OH1 is jouw partner bij het betreden van de wereld van de hartslagtraining. Het helpt je om slimmer te trainen, niet harder.

VERBINDEN MET BLUETOOTH & ANT+
De Polar OH1 heeft connectiviteitsopties in overvloed. Je kunt de Bluetooth- en ANT+-verbindingen gelijktijdig gebruiken en je hartslag in realtime naar meerdere apparaten laten streamen.”

KLEIN VAN FORMAAT, GROOT IN FUNCTIONALITEIT

POLAR H10 HARTSLAGMETER

Compatibiliteit
Mobiele apparaten met iOS: iPhone 5 en later, met iOS 11 of later; Android mobiele apparaten met Bluetooth 4.0-mogelijkheid en Android 5.0 of later. Klik HIER voor meer informatie.

Updates
Via de smartphone met de Polar Beat app of de Polar Flow app.

Geheugen
Eén trainingssessie

Levensduur van batterij
400 uur met Bluetooth Low Energy en 5 kHz transmissie actief

Batterijtype
CR 2025

Afmetingen zender
34 x 65 x 10 mm

Gewicht
Zender 21 g, band 39 g

Materialen
Zender: ABS, ABS + GF, PC, roestvrij staal. Band: 38% polyamide, 29% polyurethaan, 20% elastaan, 13% polyester, siliconenprints.

Waterbestendigheid
30 m (geschikt voor zwemmen)

Gebruikstemperatuur
-10 °C tot +50 °C

Connectiviteit
ANT+, Bluetooth Low Energy, 5 kHz

Leverbaar in de maten
XS-S: 51-66 cm
M-XXL: 65-93 cm.

POLAR H9 HARTSLAGSENSOR

Compatibiliteit
Mobiele apparaten met iOS: iPhone 5s en later, met iOS 12 of later; Android mobiele apparaten met Bluetooth 4.0-mogelijkheid en Android 6.0 of later. Klik HIER voor meer informatie.

Levensduur van batterij
‎400 uur met Bluetooth Low Energy, ANT+ en 5 kHz-transmissie actief

Batterijtype
CR 2025

Afmetingen zender
‎34 x 65 x 10 mm

Gewicht
Zender 21 g, band 39 g

Materialen
Zender: Aansluiting: ABS, ABS + GF, PC, roestvrij staal. Band: 38% polyamide, 29% polyurethaan, 20% elastaan, 13% polyester

Waterbestendigheid
30 m (geschikt voor zwemmen)

Gebruikstemperatuur
‎-10 °C tot +50 °C.

POLAR OH1 - OPTISCHE HARTSLAGSENSOR

Gewicht
Sensor 5 g, armband 12 g, clip 3,5 g

Hoogte
9,5 mm

Diameter
29,85 mm

Armband
Maat M-XXL, wasbaar in wasmachine

Clip voor zwembril
Past op de meeste zwembrillen.

Compatibiliteit
Mobiele apparaten met iOS: iPhone 5 en later, met iOS 11 of later; Android mobiele apparaten met Bluetooth 4.0-mogelijkheid en Android 5.0 of later. Klik HIER voor meer informatie.

Updates
Via Polar Flow

Geheugen
4 MB, tot 200 trainingsuren

Batterij
Oplaadbare 45 mAh lithiumpolymeerbatterij

Levensduur van batterij
12 uur training

Connectiviteit
ANT+, Bluetooth Low Energy

Waterbestendigheid
30 m.

Plaatsing van het product

De H10 PLAATST U OP DE BORST
DE H9 PLAATST U OP BORST
DE H01 PLAATST U OP DE ARM DEZE MEET OPTISCH DE BORSTBANDEN METEN VIA DE ECG METING .

OPLAADBAAR?

De POLAR H10 en de H9 hebben een knoopcel batterij deze kunt u eenvoudig vervangen en is te verkrijgen bij elke winkel De OH1 is oplaadbaar .

GEBRUIKSDUUR

De POLAR H10 en de H9 hebben een batterijduur van 400 uur de OH1 heeft een batterijduur van 12 uur (deze kunt u opladen).

WATERDICHT EN OVERIG

POLAR biedt deze producten aan met een waterdichtheid tot aan 30 meter de band is Polar H10 Pro Borstband Polar H9 Soft Strap OH1 Armband en is compatibel met apps van derden ook beschikt de H10 een 1 geheugen sessie en de H9 niet, deze heeft geen geheugen, de OH1 heeft echt een geheugen opslag tot 200 uur op hartslag, ze beschikken allen over ANT+ connectiviteit, allen een Bluetooth Low Energy connectiviteit, de H10 heeft Koppeling met twee Bluetooth apparaten tegelijkertijd, de H9 en de OH1 niet, 5 kHz-transmissie (Gymlink) dit geldt voor de H10 en de H9 de OH1 heeft dit echter niet,Gewicht Zender 21 g, Band 39 g (H10) Zender 21 g, Band 39 g(H9), Sensor 5 g, armband 12 g, clip 3,5 g(OH1) .

Work

VERKRIJGBAAR IN DE WEBSHOP

POLAR

MEER INFO

Neem vrijblijvend contact op

Email: fsportsnl@gmail.com

Telefoon:+31 (0) 6 14 86 37 22

Verstuur bericht

F-Sports.nl

F-Sports.nl