Zeer goede afhandeling van producten, door geboorte van hun kind is het misschien niet al te snel verlopen, maar ze hebben er alles aan gedaan om mijn shirt zo snel mogelijk af te leveren.Normaal is er een heel snelle levering van het product en ze bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding.Bedankt voor de sponsoring en veel succes komende tijd..

Vriendelijk, goed en persoonlijk advies. over het algemeen snel antwoord 🙂.

Goede kwaliteit , snelle service!

Heel fijn om goed advies te kunnen krijgen welke producten het beste bij jouw persoonlijke eisen passen, top kwaliteit en snelle levering! Klantgericht 🙂.

Ik ken Floris sinds dat we gezamenlijk een VBO bij schoolcursus hebben gedaan. Ik wist niet dat Floris een badmintonwinkel had.Zijn kennis over badminton artikelen is van toegevoegde waarde voor een nieuw opgerichte club in Papendrecht, Phoenix’17. Leden van Phoenix’17 kunnen met zijn expertise gerichte badminton aankopen doen die duurzaam zijn.Daarnaast is Floris gewoon een goede vent die oog heeft voor zijn klant. Dat laat hij zien door mee te denken in het kunnen doen van aanbiedingen, acties op te zetten bij onze club, advies te geven waar nodig om tot de juiste aankoop te komen.Ook is hij oprecht geïnteresseerd in onze badmintonclub, wil weten wat er speelt en hoe hij daarin kan participeren.Kortom, maak eens een praatje met Floris De Fsports, dan zal je zien dat je een goed gevoel krijgt bij deze warme persoonlijkheid!Je wordt uitstekend geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service, goed advies, kortom top!Floris levert goede service en neemt de tijd voor je en denkt met je mee en houd daarbij ook rekening met je bestedingsbudget.Geen bezorgkosten is ook nog een extra pluspunt..

Wat een service!, Een week of 5/6 geleden nieuwe badmintonschoenen gekocht voor mijn zoon. Helaas zijn de veter gaten gaan scheuren.Direct een oplossing gekregen van Floris en zonder problemen komen er nieuwe schoenen onze kant op. Bedankt voor de snelle service. Angela.

Goede service , goed adviesVeel keuze in verschillende snaren voor een mooie prijs.Helaas was het blad van het oude racket gebroken en niet meer geschikt om opnieuw te bespannen.Gisteren een nieuw forza racket gekocht. Het racket speelt fijn een licht racket waar ik naar op zoek was.Ook hierbij goede uitleg gekregen wat de verschillen zijn.

Goede, vriendelijke en snelle service.

F-Sports.nl

F-Sports.nl