WieSponsoren we

Sponsor

Ik wil gesponsord worden

Wat is het voordeel?

Als je gesponsord word krijg je 10% korting op je gehele order, dit is ook zo voor familie en vrienden, mits op vertoon van lidmaatschap bij jou vereniging.

Bedrukken

we helpen elkaar met een bedrukking voor op een kledingstuk, u betaald alleen u naam en wij ons logo, dit kan zijn voorkant borst of rug, normaal kost een bedrukking € 10,- euro per tekst, dit geld alleen voor een losse bedrukking zonder sponsor. Mocht u alleen u naam willen kan dat ook natuurlijk.

Kleding

Alles wat op de webshop aangeboden word is te leveren. U betaald voor het kledingstuk en wij voor het logo en u naam zo delen we de kosten.

Racket Bespannen

Mocht u er voor gaan om een sponsor aan te gaan kunt u bij ons gratis een racket laten bespannen (5x per seizoen) de kosten van het bespannen vind u op de website.

Spelers

Wat verwachten we?

We verwachten een stukje betrokkenheid want onze shop is voor ons een passie evenals de sport zelf, we vinden dat emotie en passie samen hoort te gaan met de sport, daarvoor geld ook regelmatig contact over je wedstrijden en tips en trucs. 

Verenigingen

Welke verenigingen

Zo hebben we afspraken gemaakt met: Phoenix’17, Selby Soest, BcZeewally en Rooise Badminton club.
Zo krijgen leden van deze badminton verenigingen 10% korting op de gehele order en hoeft men geen verzendkosten te betalen (behalve op shuttles en klein materiaal)
Dit gaat uitsluitend op vertoon van lidmaatschap. 

Verenigingen

Hier kunt u de verenigingen zien waarmee we afspraken hebben en kunt u zo contact opnemen met ons om zo u korting te bedingen. 

Phoenix'17 (papendrecht)

Elk lid krijgt een korting van 10% op vertoon van lidmaatschap. Bekijk hier de website van Phoenix’17 : Phoenix’17

Bc Selby

Elk lid krijgt een korting van 10% op vertoon van lidmaatschap. Bekijk hier de website van Bc Selby : BcSelby

Badminton Club Zeewally

Elk lid krijgt een korting van 10% op vertoon van lidmaatschap. Bekijk hier de website van  Zeewally : Zeewally

Rooise Badminton Club

Elk lid krijgt een korting van 10% op vertoon van lidmaatschap. Bekijk hier de website van  Rooise Badminton Club : Rooise Badminton Club

SEWA- psychosociale hulpverlening

We bieden zorg aan vanuit ons hart en helpen jeugdigen, volwassenen en ouderen met hun problemen. Onze instelling is onbaatzuchtig en dynamisch.

We proberen vanuit een niet oordelende houding een bijdrage te leveren aan het vergroten van de kwaliteit van het leven. Binnen ons aanbod van begeleiden gaan wij samen met de zorgvrager op zoek naar de beste manier van zorgverlening.

Ons team is sterk betrokken en staat dichtbij onze zorgvragers, medewerkers en sociale partners. Hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden.

Andere speerpunten zijn empathie, authenticiteit, flexibiliteit en mededogen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en brengen zorgvragers direct in contact met onze zorgverleners. Wij pogen geen wachtlijsten te hanteren.


Meer informatie vind u op de website.

Mensen kunnen tegen gereduceerd tarief hun sport artikelen kopen bij ons we kijken naar de persoonlijke situatie en we denken mee met het individue om tot een goede beslissing te komen.

Positie vrij
F-Sports.nl

F-Sports.nl