Kleding Bedrukken

Quis autem vel eum iure reprehenderit, qui in ea voluptate velit esse, quam nihil molestiae. 

Kleding Bedrukken

Bij ons kun je ook kleding laten voorzien van een naam, logo of tekst. Omdat we dit in eigen beheer doen, kan dit al vanaf 1 bedrukking. Maar uiteraard kunnen wij ook grotere aantallen bedrukken, bijvoorbeeld te gebruiken als clubkleding of teamkleding. 
 

Zelf kleding aanleveren of bij ons kopen?

De kleding wat wij bedrukken kan bij ons worden aangeschaft, maar kun je eventueel ook zelf aanleveren. Vanwege goede afspraken met de leveranciers kunnen wij kleding tegen scherpe prijzen leveren, waardoor het in de meeste gevallen het voordeligst is om zowel de kleding als de bedrukking bij ons te doen. 

Kleinere aantallen kleding laten bedrukken (Gepersonaliseerde kleding) 

Bij elk kledingstuk kun je er voor  kiezen of je deze met of zonder bedrukking wilt. Je kunt hier dan gelijk de naam of tekst invoeren en bij de en bij de bestelling bestelling opgeven. Dit is vooral handig bij kleinere aantallen met naam of andere tekst. Na ontvangst van de bestelling zullen wij het kledingstuk dan binnen enkele dagen bedrukken en wordt deze bedrukt en wel geleverd. Wil je liever een logo of iets speciaals bedrukt hebben, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. Vul hiervoor onderstaande vragenlijst in.

 

 

F-Sports.nl

F-Sports.nl