Our services

Whatssapp

We zijn beschikbaar via Whatssapp. U krijgt binnen een uur antwoord. U kunt ons bereiken vanaf: – 09:00 tot 22:00 We proberen al u vragen te...

Learn More

Verzenden en Leveren

We leveren de producten via PostNL. Na de bestelling ontvangt u een e-mail. Na de betaling verzenden we de producten of het product. Besteld u...

Learn More

Live Chat

U kunt ook met ons chatten middels een Live Chat functie op de website. Hier kunt u vragen stellen over u levering en of over en product. We zijn...

Learn More

Ik ken Floris sinds dat we gezamenlijk een VBO bijschoolcursus hebben gedaan. Ik wist niet dat Floris een badmintonwinkel had.

Zijn kennis over badminton artikelen is van toegevoegde waarde voor een nieuw opgerichte club in Papendrecht, Phoenix'17. Leden van Phoenix'17 kunnen met zijn expertise gerichte badminton aankopen doen die duurzaam zijn.

Daarnaast is Floris gewoon een goede vent die oog heeft voor zijn klant. Dat laat hij zien door mee te denken in het kunnen doen van aanbiedingen, acties op te zetten bij onze club, advies te geven waar nodig om tot de juiste aankoop te komen.

Ook is hij oprecht geïnteresseerd in onze badmintonclub, wil weten wat er speelt en hoe hij daarin kan participeren.

Kortom, maak eens een praatje met Floris De Fsports, dan zal je zien dat je een goed gevoel krijgt bij deze warme persoonlijkheid!

Phoenix'17 Badmdinton Club

Goede service , goed advies
Veel keuze in verschillende snaren voor een mooie prijs.
Helaas was het blad van het oude racket gebroken en niet meer geschikt om opnieuw te bespannen.
Gisteren een nieuw forza racket gekocht. Het racket speelt fijn een licht racket waar ik naar op zoek was.
Ook hierbij goede uitleg gekregen wat de verschillen zijn.

Marloes

Ik was opzoek naar een Speedminton set, ik had eerst gebeld, kreeg F-Sports.nl niet telefonisch te pakken, al gauw na 5 minuten werd ik terug gebeld.

Na een paar vragen te stellen, en advies gekregen te hebben ben ik heel vriendelijk geholpen waardoor ik een keuze kon maken.

Het werd snel geleverd na betaling, ik had het relatief snel nodig dus goed geregeld.

Ik ben er blij mee ik ga zeker vaker contact opnemen.

Vriendelijk geholpen.