Recensies

Wat zegt men over ons.

Ik ken Floris sinds dat we gezamenlijk een VBO bijschoolcursus hebben gedaan. Ik wist niet dat Floris een badmintonwinkel had. Zijn kennis over badminton artikelen is van toegevoegde waarde voor een nieuw opgerichte club in Papendrecht, Phoenix'17. Leden van Phoenix'17 kunnen met zijn expertise gerichte badminton aankopen doen die duurzaam zijn. Daarnaast is Floris gewoon een goede vent die oog heeft voor zijn klant. Dat laat hij zien door mee te denken in het kunnen doen van aanbiedingen, acties op te zetten bij onze club, advies te geven waar nodig om tot de juiste aankoop te komen. Ook is hij oprecht geïnteresseerd in onze badmintonclub, wil weten wat er speelt en hoe hij daarin kan participeren. Kortom, maak eens een praatje met Floris De Fsports, dan zal je zien dat je een goed gevoel krijgt bij deze warme persoonlijkheid!
Goede, vriendelijke en snelle service.
Floris levert goede service en neemt de tijd voor je en denkt met je mee en houd daarbij ook rekening met je bestedingsbudget.
Goede kwaliteit , snelle service!
Goede service , goed advies Veel keuze in verschillende snaren voor een mooie prijs. Helaas was het blad van het oude racket gebroken en niet meer geschikt om opnieuw te bespannen. Gisteren een nieuw forza racket gekocht. Het racket speelt fijn een licht racket waar ik naar op zoek was. Ook hierbij goede uitleg gekregen wat de verschillen zijn.
Vriendelijk en er wordt snel gereageerd! En levert goede producten af.
Het eerste advies wat ik van je kreeg voor schoenen maat 43, maar smal die zaten en liepen niet zo lekker. Toen gaf je me schoenen die speciaal voor extra wijde voeten zijn, toen was het opgelost. Maar adviezen daarna zijn altijd nuttig geweest! 👍

Lees meer.

Wat zegt men over ons.

Nou we hebben er even op moeten wachten, maar mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe badmintonschoenen. Eindelijk weer goed passende schoenen en met goede demping. Ook de (gratis) sokken bevallen goed. Kortom we zijn erg tevreden.
Datum: 11-10-2019

De bestelling is in perfecte orde ontvangen.
Hartelijk dank voor de uitstekende en snelle dienstverlening.
Datum: 27-11-2019 Heb bij Floris een racket laten bespannen en Floris kwam tot de conclusie dat er een scheurtje in het blad zat, oprecht,eerlijk, en goed advies gekregen, waarop besloten om een nieuw racket aan te schaffen, kreeg ook een gratis over-grip mee, zeker een aanrader.

0
X
WhatsApp chat