F-Sports.nl V.I.P

Spaar voor korting.

Korting

Voor iedere euro die je besteedt in de webshop, krijg je een punt. Deze punten kun je omzetten in korting! - Persoonlijke aanbiedingen. - Op basis van jouw profiel, ontvang je van ons speciale VIP aanbiedingen en korting op relevante producten. -Relevante tips Door het invullen van je profiel kunnen wij je tips en advies geven waar jij je vragen over hebt.

  • voor iedere euro die je besteedt in de webshop, krijg je een punt. Voor elke uitgegeven Euro* ontvang je 1 punt, bij 250 punten kun je dit inwisselen voor een korting van € 2.50
  • We willen zoveel mogelijk van u weten, bent u een recreatieve speler of een competitieve speler en of gewoon een jeugd-speler, bent u een hardhitter, allrounder of defensief. Daarbij kunt u het niveau ook rekenen.

Altijd korting met Bespannen

 

Als VIP betaal je een standaard prijs bij bespannen, we bespannen al vanaf € 10,- de betere snaren rekenen we € 15,- ook geld dus voor de VIP dat je de snaren van € 15,- voor €10,- euro kunt verwachten.

Voor de VIP geld dus een standaard prijs van € 10,-

Ook ontvangt u een gratis over-grip.

V.I.P

F-Sports.nl VIP LID Wil je lid worden van de VIP kun je contact opnemen met ons en je krijgt je persoonlijke account met je persoonlijke korting. We maken een profiel voor u op zodat u wensen altijd aansluiten bij de producten. U korting bedraagt als VIP 10% korting op de gehele order (niet op shuttles en klein materiaal) Wel als u de bestelling combineert.