Victor

International

Waarom kiest F-Sports.nl voor :

Victor

Wij hebben gekozen voor victor omdat het een heel erg mooi merk is die kwaliteit voorop stelt.

De service die victor bied is voor ons een reden om daarvoor te kiezen naast dat de prijzen gunstig zijn die men hanteerd

Wat willen wij ?

Wij willen dat u een goede ervaring heeft met dit merk en daarom kiezen wij voor victor, betrouwbaarheid komt ook bij ons terug in onze werkwijze.

Collectie

Victor heeft elk seizoen weer een schitterende serie producten, de kleding is van heel erg goede kwaliteit evenals de schoenen, modern,goede pasvorm, de rackets zijn kwalitatief erg goed.

Over Victor

Wie en wat is victor
VICTOR Europe controleert zijn arbeidsomstandigheden meedogenloos met de modernste beschikbare technieken. VICTOR Rackets LTD in Nanjing heeft een eigen productie-installatie en ingenieurs, het ondersteunt eerlijke werktijden, vluchtroutes, kamers met airconditioning en moderne werkomstandigheden, vergelijkbaar met die in westerse industrielanden, en zijn standaard voor VICTOR.

Naast de zware interne controle en testen, werkt VICTOR ook samen met het bedrijf Hanse Control aan gevoelige producten. Gevoelige of nieuwe producten worden nauwkeurig getest. Onderaannemers moeten de BSCI-normen (eerlijke werkomstandigheden / omgeving) behouden of tests doorvoeren van SGS, TÜV Rheinland of soortgelijke testinstituten. Milieuduurzaamheid is een ander onderwerp dat VICTOR Europe zeer serieus neemt. Dit omvat niet alleen het productieproces zelf en de resulterende goederen (bijvoorbeeld niet-toxisch zijn en goed worden verdragen door menselijke huid bijvoorbeeld). Ondertussen lanceert VICTOR Europe een productlijn van 100% biologisch katoen die voldoet aan de Global Organic Textile Standard.

Het is daarom geen verrassing gezien de hoge normen van VICTOR dat de topsporters, die wij ondersteunen, graag VICTOR Europe-merchandise gebruiken en promoten. VICTOR is een van 's werelds snelst groeiende binnenbedrijven sinds vele jaren. Dit kan alleen gebeuren als supporters, spelers, kopers overtuigd zijn van de kwaliteit en filosofie op de lange termijn. 

Victor

Producten

0
X
WhatsApp chat